Polityka prywatności

Właścicielem serwisu www.artemida-online.pl jest Artemida - Centrum Ginekologii, Endokrynologii i Medycyny Rozrodu Domitrz i Partnerzy Spółka Partnerska Lekarzy, z siedzibą w Białymstoku, ul. Włókiennicza 9B.


Pliki cookies

W celu poprawnego funkcjonowania serwisu www.artemida-online.pl, wykorzystuje on tzw. pliki cookies. Są to dane informatyczne, w szczególności pliki tekstowe, które przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika. Pliki te nie służą celom identyfikacji oraz nie przechowują danych Użytkowników.

Stosowane przez Administratora (który świadczy usługi drogą elektroniczną oraz przechowuje i uzyskuje dostęp do informacji w urządzeniach Użytkownika) cookies są bezpieczne dla urządzeń Użytkownika. Zawierają niezbędne dane takie jak: adres www strony, czas przechowywania na urządzeniu oraz przypisaną wartość potrzebną do działania strony www. Administrator wykorzystuje dwa typy plików cookies: sesyjne (zlokalizowane są na urządzeniu Użytkownika i pozostają tam do momentu wyłączenia przeglądarki internetowej) oraz trwałe (zlokalizowane są na urządzeniu Użytkownika i pozostają tam do momentu ich skasowania - wyłączenie przeglądarki internetowej lub wyłączenie urządzenia nie powoduje ich trwałego usunięcia).


Użytkownik może w każdej chwili zmieniać ustawienia dotyczące przechowywania plików cookies lub usunąć te pliki przez przeglądarkę internetową. Szczegółowe informacje o możliwości i sposobie włączania lub wyłączania cookies dostępne są w ustawieniach przeglądarki. Wyłączenie plików cookies może skutkować nieprawidłowym działaniem niektórych funkcji serwisu w przeglądarce Użytkownika.


Dane osobowe

Dane osobowe, które są przekazywane przez Użytkownika serwisu za pośrednictwem dedykowanych formularzy elektronicznych są przechowywane przez Właściciela serwisu na zasadach określonych w prawie polskim, w szczególności w ustawie z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (tekst jednolity Dz. U. z 2002 r. Nr 101, poz. 926 z późn.zm.). Użytkownik wypełniając formularz wyraża zgodę na przetwarzanie danych osobowych. Właściciel serwisu gromadzi wyłącznie dane, które posłużą do realizacji wybranej przez Użytkownika usługi oraz w celu archiwalnym i statystycznym. Dane podawane przez Użytkownika w czasie wypełniania formularza online są chronione. Zebrane przez właściciela serwisu dane osobowe nie są ujawniane innym osobom i podmiotom, chyba że będzie to wymagane obowiązującymi przepisami prawa lub zostanie zawarta stosowna umowa gwarantująca ochronę praw i prywatności Użytkownika.


FBFacebook
BiałystokArtemida Białystok

Ten Serwis używa plików cookies. Korzystając z niego wyrażasz zgodę na używanie cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Więcej w polityce prywatności.

close

Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /include/visit.php on line 4